Epilmatic®, automatische pincet

De automatische epileerpincet “Epilmatic®”, is al vele decennia de standaard binnen de schoonheidsverzorging. Sinds de introductie in 60-er jaren hebben miljoenen exemplaren de weg naar de schoonheidssalons en opleidingen gevonden. Eind jaren 90 begon zelfs ook de consument deze professionele pincet te ontdekken.

Vanwege het succes hebben diverse aanbieders de Epilmatic® proberen na te maken. Tevergeefs, want de originele Epilmatic® is nog steeds dé standaard onder de professionals. Vanaf 25 stuks is de pincet verkrijgbaar voor uw groothandel, beauty salon of opleidingscentrum.

Wilt u de Epilmatic® bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 0546 – 642 441

Epilmatic

Profi4Beauty®
Bekijk ons assortiment
Sissy Elegance®
Bekijk ons assortiment
Hammesfahr®
Bekijk ons assortiment
Epilmatic® Limited edition

Wegens succes en op veler verzoek lanceert Hammesfahr Holland B.V. de automatische pincet Epilmatic® limited edition 2022!

De Epilmatic® limited edition 2022 zal beschikbaar zijn in 3 trendy kleuren; Goud (G), Rose Goud (RG) of Gun Metal (GM).

Deze exclusieve pincetten zijn zorgvuldig geproduceerd en getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

De Epilmatic® limited edition 2022 wordt verpakt en geleverd inclusief onderhoudsinstructies zoals u van ons gewend bent. Uiteraard gelden ook alle kwaliteits- en garantie-eisen.

Belangrijk! De Epilmatic® limited edition 2022 is beperkt verkrijgbaar. Door nu uw pre-order in te dienen bent u zeker van de gewenste hoeveelheid en kleur. De inschrijfperiode voor de pre-orders sluit op 25 mei!