Aandacht voor uw private label

Hammesfahr belevert ruim 80% van haar klanten onder Private Label. Van bulk product tot een complete lijn inclusief verpakking, display en banners. Hammesfahr Holland biedt een totaal pakket zodat uw artikelen bij de eindgebruiker op een juiste manier gepresenteerd kan worden.

Met wereldwijd gevestigde productielocaties, een inkoopkantoor in China en een hoofdvestiging vlak aan de Duitse grens is Hammesfahr expert in het samenstellen van uw private label assortimenten, het bewaken van kwaliteit, warehousing en customized verpakkingen. Naast uw standaard assortiment worden regelmatig trendy innovaties ontwikkeld die binnen uw private label promotioneel ingezet kunnen worden.

Als actief lid van BSCI voert Hammesfahr geplande en ongeplande audits uit bij alle leveranciers in risicolanden, volgens de werkwijze en normering van BSCI. Daarnaast houdt Hammesfahr zich intensief bezig met het coachen van producenten en inzicht te verschaffen in het belang van sociaal verantwoord ondernemen.

Het familie bedrijf bezit veel technische kennis en door de korte communicatielijnen, een pro actieve houding en forecasting beleveren ze vanuit het hoofdkantoor in geheel Europa succesvolle beauty assortimenten.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 0546 – 642 441

Maatwerk verpakkingen

Trendy innovaties
Voor meer info neem contact op
Bestsellers Sissy Elegance®
Bekijk ons assortiment